Zagam

Zagam Kopen Zonder Recept

Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Jcb card

Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad

Heb ik een voorschrift nodig?: Om Zagam e kopen heeft u voorschrift nodig

Zagam

Werkende stof: Sparfloxacine

Vorm: pil

Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland, Zuid-Holland, Noord-Holland

Bezorgtijd: Pakketpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

Sparfloxacine is een chinolon dat in vergelijking met ciprofloxacine een betere werkzaamheid heeft tegen Gram-positieve bacteriën. De lange halfwaardetijd van sparfloxacine maakt dosering eenmaal daags mogelijk. In geval van gecompliceerde urineweginfecties heeft sparfloxacine geen voordelen ten opzichte van ciprofloxacine en is de bacteriologische eradicatie zelfs iets minder.17 Door zijn antimicrobiële spectrum lijkt sparfloxacine zich in het buitenland een plaats te verwerven in de behandeling van buiten het ziekenhuis opgelopen pneumonie, in het bijzonder in die landen waar sprake is van penicillineresistente pneumokokken.18 Ernstige bijwerkingen in de vorm van fotosensibiliteit staan grootschalige toepassing van dit middel echter in de weg en in Nederland is sparfloxacine alleen geregistreerd voor pneumonie met pneumokokken die uiterst resistent zijn tegen penicilline.

Klik hier om instructies te zien over de voorbereiding van Zagam

Zagam 200mg
Pakket Prijs Per pil Besparingen Bestelling
200mg 180 pillen €336.19 €1.87 €179.54 Bestelling
200mg 120 pillen €230.00 €1.92 €113.82 Bestelling
200mg 90 pillen €176.90 €1.97 €80.97 Bestelling
200mg 60 pillen €131.43 €2.19 €40.48 Bestelling
200mg 30 pillen €85.95 €2.87 €0.00 Bestelling
  • Bent u bezig met zoeken naar Zagam in Nederland?
  • Als u in Nederland naar een gebruikelijke apotheek gaat, wordt u gevraagd een recept te geven?
  • Bent u verlegen om naar de dokter te gaan om een recept op te vragen om Zagam te kopen of heeft u geen tijd om dit te doen?
  • Weet u zeker dat in de Zagam preparatensamenstelling u zal helpen?
  • Dan ben je op de juiste plek gekomen! Onze internetwinkel antibioticakopen.com stelt u in staat om kwalitatieve Zagam in Nederland te kopen zonder recept aan te leveren. Wij zijn verplicht om anoniem te leveren, niet alleen binnen Nederland, maar in elk land ter wereld.

  • We pakken Zagam in een niet-transparant pakketje. Wij kunnen u verzekeren dat elk pakket dat door ons wordt verzonden, tijdig door u wordt ontvangen. En wanneer u Zagam met grote hoeveelheden besteld, vermindert u automatisch de kosten van een pil in vergelijking met de kosten van het bestellen bij kleine hoeveelheden. Verschil in kosten kunt u zien in het veld Economie. Bovendien, bij het bestellen van Zagam voor een bedrag van meer dan 200 euro is de verzending gratis voor u. U kunt betalen voor de Zagam aankoop op een veilige pagina van de site met SSL-verbinding.
  • Voor betaling kunt u internationale creditkaarten gebruiken (Mastercard, Visa, American Express, Jcb-kaart). Internet drogisterij antibioticakopen.com werkt 24 uur per dag. Medewerkers van de ondersteunende dienst die de nodige kwalificaties hebben, zullen alle vragen met betrekking tot Zagam zorgvuldig beantwoorden.