Erytromycine

Erytromycine Kopen Zonder Recept

Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Jcb card

Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad

Heb ik een voorschrift nodig?: Om Erytromycine e kopen heeft u voorschrift nodig

Erythromycin

Werkende stof: Erytromycine

Vorm: pil

Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland, Zuid-Holland, Noord-Holland

Bezorgtijd: Pakketpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Erytromycine remt de groei van bacteriën (antibioticum). Werkt binnen enkele dagen.
 • Bij infecties van longen, luchtpijp, keel, middenoor, bijholten en huid (zoals acne, wondroos en steenpuisten). Verder bij geslachtsziekten (zoals chlamydia) en bij melkklierontsteking. Wordt ook gebruikt bij bepaalde maagklachten.
 • Er zijn 2 soorten tabletten:
  Met erytromycine-stearaat: slik heel door zonder te kauwen. Neem in op een lege maag (1 uur voor een maaltijd). Dan werkt de tablet het best.
  Met erytromycine-ethylsuccinaat: neem in met water tijdens of vlak na de maaltijd. Dan neemt het lichaam het medicijn het beste op.
 • Drank: schud vlak voor gebruik goed om. Meet de hoeveelheid af met de pipet, maatlepel of maatbeker. Neem in tijdens of vlak na een maaltijd.
 • U kunt misselijk worden of diarree krijgen. Waarschuw bij ernstige diarree uw arts.
 • Verder komen voor: ontstoken slijmvliezen van mond, keel of vagina. Raadpleeg uw arts als u een wit beslag ziet in uw mond of witte vloed krijgt.
 • De kuur duurt meestal tussen de 7 tot 10 dagen. Maak de hele kuur af. Ook als de infectie genezen lijkt, want misschien zijn er nog bacteriën over.

Klik hier om instructies te zien over de voorbereiding van Erytromycine

Erytromycine 250mg
Pakket Prijs Per pil Besparingen Bestelling
250mg 90 pillen €36.96 €0.41 €11.44 Bestelling
250mg 60 pillen €32.27 €0.54 €0.00 Bestelling
Erytromycine 500mg
Pakket Prijs Per pil Besparingen Bestelling
500mg 90 pillen €66.89 €0.74 €23.76 Bestelling
500mg 60 pillen €48.11 €0.80 €12.32 Bestelling
500mg 30 pillen €30.22 €1.01 €0.00 Bestelling
 • Bent u bezig met zoeken naar Erytromycine in Nederland?
 • Als u in Nederland naar een gebruikelijke apotheek gaat, wordt u gevraagd een recept te geven?
 • Bent u verlegen om naar de dokter te gaan om een recept op te vragen om Erytromycine te kopen of heeft u geen tijd om dit te doen?
 • Weet u zeker dat in de Erytromycine preparatensamenstelling u zal helpen?
 • Dan ben je op de juiste plek gekomen! Onze internetwinkel antibioticakopen.com stelt u in staat om kwalitatieve Erytromycine in Nederland te kopen zonder recept aan te leveren. Wij zijn verplicht om anoniem te leveren, niet alleen binnen Nederland, maar in elk land ter wereld.

 • We pakken Erytromycine in een niet-transparant pakketje. Wij kunnen u verzekeren dat elk pakket dat door ons wordt verzonden, tijdig door u wordt ontvangen. En wanneer u Erytromycine met grote hoeveelheden besteld, vermindert u automatisch de kosten van een pil in vergelijking met de kosten van het bestellen bij kleine hoeveelheden. Verschil in kosten kunt u zien in het veld Economie. Bovendien, bij het bestellen van Erytromycine voor een bedrag van meer dan 200 euro is de verzending gratis voor u. U kunt betalen voor de Erytromycine aankoop op een veilige pagina van de site met SSL-verbinding.
 • Voor betaling kunt u internationale creditkaarten gebruiken (Mastercard, Visa, American Express, Jcb-kaart). Internet drogisterij antibioticakopen.com werkt 24 uur per dag. Medewerkers van de ondersteunende dienst die de nodige kwalificaties hebben, zullen alle vragen met betrekking tot Erytromycine zorgvuldig beantwoorden.